За нас

Нашата компанија

ЗА НАС

Земја/регион: Донггуан, Кина

Време на регистрација: 1997 година

Вкупен персонал: 500 луѓе

Тип на компанија: Производител

Оддел на компанијата: Оддел за дизајн, оддел за производство, оддел за продажба и оддел по продажба

Регистриран капитал

5 милиони £

Областа на фабриката

Околу 20000 m²

Вкупен годишен приход

85.000.000 £

Сертификација

ISO9001, FSC, RoHs, SA8000

Нашата компанија

Dongguan Caihuan Paper Co., Ltd. лоцирана во Dongguan, Кина, е професионална фабрика за пакување и печатење со 25-годишно искуство во производството.Ние сме специјализирани за хартиено пакување како кутија за подароци, брановидна кутија, преклопна кутија, кутија за пакување и хартиена кеса.

Нашата фабрика има повеќе од 350 квалификувани работници, 10 производни линии и 2 професионални лаборатории за тестирање.Досега, соработувавме со над 100 брендови ширум светот.Начелото на нашата компанија е квалитетот на прво место, услугата на прво место и ориентирана кон луѓето.Ветуваме дека ќе ви дадеме услуга по продажбата, ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас во секое време.

за нас (2)

Историја на компанијата

Во 1997 гГо започнавме нашиот бизнис со само 3 луѓе и машина.

Во 2002 гНашата фабрика започна да соработува со многу домашни брендови и фабричката површина се проширува на 1000м².

Во 2008 гОснована е Dongguan Aomei Printing Co., Ltd за домашен бизнис.

Во 2014 гСтана најдобра развојна компанија за производи за печатење и пакување.Регистрирана независна подружница, Dongguan CaiHuan Paper Co., Ltd за странски бизнис.

Во 2016 гДобивме ISO9001, FSC, ISO14001, овластување за производство на стока на Дизни, BSCI, GMI, ICTI сертификати, како и други.Површината на фабриката се проширува на 10000 m².

Во 2018 годинаГо прошируваме нашиот асортиман на достапни книги, тетратки, сложувалки и други хартиени производи.

Во 2021 годинаПоставете онлајн продавница на Alibaba International.Површината на фабриката се проширува на 20000 m².

Во 2022 годинаПродолжува.

Култура на компанијата

за нас (1)
за нас (3)

Нашата перспектива: Цел високо, но долу на земјата

Нашата услуга: квалитетот на прво место, услугата на прво место и ориентирана кон луѓето

Нашиот тим:

Независност - да се грижиме за нашите сопствени должности

Кооперативни — локалните интереси подредени на севкупните интереси

Доверба - почитувајте се и емпатија