• Кутија за пакување
 • фабрика за кутии за пакување
 • хартиена кеса за пакување
 • Хартија Dongguan Caihuan

За компанијата

Dongguan Caihuan Paper Co., Ltd. лоцирана во Dongguan, Кина, е професионална фабрика за пакување и печатење со 25-годишно искуство во производството.Специјализирани сме за хартиено пакување какокутија за подарок, брановидна кутија,преклопна кутија,кутија за пакувањеихартиена кеса.

Нашата фабрика има повеќе од 350 квалификувани работници, 10 производни линии и 2 професионални лаборатории за тестирање.Досега, соработувавме со над 100 брендови ширум светот.Начелото на нашата компанија е квалитетот на прво место, услугата на прво место и ориентирана кон луѓето.Ветуваме дека ќе ви дадеме услуга по продажбата, ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас во секое време.

Гледај Повеќе

нашите услуги

Искусен и страстен дизајнер на кориснички интерфејс со позадина за дизајн на интеракција.

 • Силна моќ за планирање

  Силна моќ за планирање

  Продлабочено истражување на побарувачката на купувачите за кутии за пакување, со силно планирање да се создаде бренд пакување и потреби за задоволителен квалитет, и во согласност со концептот на креативност на производот, да ги импресионира потрошувачите, дозволете вашиот бренд да се базира на предниот дел на индустријата.

 • Оригинален дизајн

  Оригинален дизајн

  Ангажирани во дизајн и производство на пакување за долгогодишно искуство во индустријата, дизајнерите услуга еден-на-еден, да обезбедат разновидни дизајни за пакување кутии за клиентите да изберат, препознавањето на клиентите е нашата потрага по целта.

 • Комплетна услуга за слетување

  Комплетна услуга за слетување

  Постојат низа кутии за пакување на клиентите, етикети и други решенија, за трошоците на клиентите и задоволителен квалитет за да се обезбеди едношалтерска услуга, за да се создаде ситуација со победа-победа за клиентите

нашите производи

Ветуваме дека ќе ви дадеме услуга по продажбата, ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас во секое време.

доверливи партнери

 • сертификат (1)
 • сертификат (2)
 • сертификат (3)
 • сертификат (4)
 • сертификат (5)
 • сертификат (6)
 • сертификат (7)
 • сертификат (8)
 • сертификат (9)
 • сертификат (10)